Over ons

Uw briljante keuze!


Onze etalages zijn weer sfeervol aangekleed voor een prachtige Kerst! Bent u dus op zoek naar een mooi kerstcadeau? Kom eens kijken bij Juwelier Doesburg!

Al sinds 1982 kunt u bij ons terecht voor de meest gerenommeerde merken en uw reparaties.
Vanaf 1994 zijn wij gevestigd in winkelcentrum "Rokkeveen" in Zoetermeer.
Door servicegericht te werken en altijd tot het uiterste gaan om onze klanten te bedienen, hebben we een grote vaste klantenkring opgebouwd. Omdat de collecties regelmatig wisselen, is er altijd weer iets nieuws te bewonderen in onze winkel. Stap gerust eens binnen; u bent van harte welkom!

In onze winkel vindt u:

1.

Gerenommeerde merken

Om kwaliteit te garanderen verkopen wij uitsluitend producten van sterke merken. Alles is uit de nieuwste collecties leverbaar en hiermee blijft het aanbod afwisselend.
2.

Sieraden

Zilveren, gouden, titanium en diamanten sieraden. Colliers, armbanden, (trouw)ringen, oorbellen en accessoires, u vindt ze bij ons allemaal! Wij begeleiden u bij het kiezen van het juiste sieraad.
3.

Horloges

Dames- en Herenhorloges in elke denkbare variant! Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd bij Juwelier Doesburg. U kiest altijd uit de laatste trends.
4.

Eigen atelier

In ons eigen atelier verrichten wij uw reparaties. Van een nieuwe batterij voor uw horloge, tot complexe reparaties aan uw sieraad.